K_Dekker kleinbouw

K_Dekker kleinbouw is specialist in kleinschalige bouw- en renovatieprojecten. Vanuit een compacte organisatie worden projecten van bedrijven, overheden en particulieren aangenomen. Met een oprechte betrokkenheid bij ieder project, klein of groot, wordt met oog voor detail werkzaamheden uitgevoerd. Bij K_Dekker kleinbouw kunt u terecht voor onderhoud, nieuwbouw, renovatie en restauratie. 

Projecten
Binnen onze klantenkring bevinden zich o.a. industrie (food- en non foodorganisaties), (semi)overheden, (woning)stichtingen en private opdrachtgevers. Ondanks onze beperkte omvang, zijn we VCA-gecertificeerd, bezitten we het Digitaal Veiligheidspaspoort (DVP) van Prorail en verschillende hygiëne certificaten. We combineren professionaliteit van een grote organisatie met de flexibiliteit en persoonlijke aanpak van een klein bedrijf.
MVO K_Dekker kleinbouw

Duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en milieu zijn belangrijke begrippen binnen K_Dekker kleinbouw. Wij werken met oog voor detail, ook als het gaat om milieu-aspecten. We hebben alle kennis in huis om woningen en bedrijfspanden energiezuiniger te maken. Op verzoek, passen wij  FSC-hout toe en beperken de uitstoot van broeikasgassen tot een minimum. Binnen K_Dekker bouw & infra b.v. , hebben we alle benodigde certificeringen in huis en kunnen we alle wensen van onze klanten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen uitvoeren. 


4 MAART

K_Dekker schittert over de weg met zes nieuwe bedrijfsbussen

Goed materieel is het halve werk en ze mogen er zijn, de nieuwe bedrijfsbussen van K_Dekker bouw & infra. Veilig onderweg van en naar projecten en ook nog eens genoeg ruimt ..

23 OKTOBER

Direct van start met bouwteamovereenkomst

Wonen en werken samen laten smelten. K_Dekker kleinbouw gaat voor en samen met de familie Brinkmann in Cruquius een woonhuis met bedrijfsruimte realiseren. Afgelopen mei is ..

7 SEPTEMBER

Verbouwing in eigen huis

Het kantoor van K_Dekker is toch nog niet zo oud? Het staat in de steigers, hekken eromheen, de grond ligt open, wat gebeurt daar allemaal?

K_Dekker is volop in be ..

2 JULI

Hofleverancier voor Albert Heijn

De indrukwekkende nieuwbouw van de Albert Heijn in Warmenhuizen door K_Dekker heeft menig supermarkthart in de regio sneller doen kloppen. Zo ook dat van Jaap van Vuure, ei ..

2 JULI

Schot in de zaak in schotbalkenloods Gorinchem

Er zat een gat in het dak van de monumentale Schotbalkenloods in Gorinchem. Reden voor projectleider civiele constructies Lennert Jocker van de provincie Zuid-Holland om K_ ..

15 MAART

Nieuwe bussen voor onze werkplaats

Vaak voert K_Dekker het onderhoud van bruggen en kunstwerken uit. Hiervoor wordt regelmatig onze eigen werkplaats in Krabbendam ingeschakeld. Om het vervoer zo optimaal mog ..

23 FEBRUARI

In record tempo een vernieuwde Albert Heijn

Om de klanten van Albert Heijn Callantsoog zo min mogelijk overlast te bezorgen wordt de supermarkt in record tempo verbouwd en uitgebreid. De winkel blijft gewoon open, du ..

7 FEBRUARI

Vakkundige verbouwing bij GVB Amsterdam

Het GVB verzorgt het openbaar vervoer in en rond Amsterdam en aan de Havenstraat huist een locatie voor het beheer en onderhoud van voertuigen. Ook staat daar een pand waar ..

23 NOVEMBER

Prachtige duinvilla in Aerdenhout

Een stuk duin is de basis voor de bouw van een prachtige moderne villa in Aerdenhout. Voor K_Dekker kleinbouw is dit een mooie, specialistische uitdaging! Doordat het duin ..

19 JULI

Woningen die er mogen zijn!

Het uitgraven van de laatste kavel voor de bouw van de laatste van 4 woningen aan het Gaspad in Warmenhuizen is afgelopen week voltooid. K_Dekker kleinbouw heeft het heiwer ..

9 MAART

Wijkcentrum De Bolder nadert eindfase

In Amstelveen is het wijkcentrum de Bolder door K_Dekker kleinbouw grondig verbouwd (revitalisatie). De binnenzijde van het pand is reeds opgeleverd en momenteel worden de ..

9 FEBRUARI

Bouw woningen Gaspad te Warmenhuizen

De eerste woning aan het Gaspad te Warmenhuizen is bijna gereed en kan medio maart met trots worden opgeleverd. Het riool is reeds aangebracht en de nutsvoorzieningen worde ..

21 DECEMBER

Abbey Road Institute Amsterdam

De muziekproductieschool van de legendarische studio heeft zijn 6e locatie geopend in het Q-Factory muziekcentrum te Amsterdam. In opdracht van Abbey Road Institute Amsterd ..

17 JUNI

K_Dekker kleinbouw verbouwt wijkcentrum de Bolder te Amstelveen

In opdracht van de Gemeente Amstelveen gaat K_Dekker kleinbouw het 1200m2 grote wijkcentrum grondig verbouwen. Het pand is gebouwd in 1974 en voldoet niet meer aan de heden ..

13 JUNI

Fietsenstalling PWN de Hoep

In het vervolg van het opsplitsen van een vergaderruimte naar vier kantoorruimtes, heeft K_Dekker kleinbouw een nieuwe fietsenstalling gerealiseerd bij PWN de Hoep. De fietsen ..

11 APRIL

Hygienesluizen Friesland Campina Cheese Lutjewinkel

Begin maart is K_Dekker kleinbouw gestart met de verbouwing van een tweetal hygiënesluizen in de Campina Cheese fabriek te Lutjewinkel. De hygiënesluizen worden iets vergr ..

7 MAART

Fietsenstalling PWN de Hoep

K_Dekker kleinbouw start binnenkort met de bouw van een fietsenstalling bij PWN de Hoep. Deze opdracht is een vervolg op de reeds uitgevoerde verbouwing van de Hoep welke ..

4 DECEMBER

Windschermen station Wormerveer

Op het door K_Dekker bouw & infra b.v. vernieuwde station Wormerveer, worden in een aanvullende opdracht van ProRail door K_Dekker kleinbouw windschermen gerealiseerd.

..

26 NOVEMBER

Gevelrenovatie Instituut voor Energie en Transport te Petten

In opdracht van het Instituut voor Energie en Transport van de Europese Commissie’s Joint Research Centre (JRC-IET) te Petten heeft K_Dekker kleinbowu de gevelrenovatie uit ..

15 OKTOBER

Nieuwbouw Smart Grid Laboratorium

Dekker Kleinbouw gaat in opdracht van het Instituut voor Energie en Transport van de Europese Commissie’s Joint Research Centre (JRC-IET) te Petten de nieuwbouw uitvo ..

10 SEPTEMBER

Amersfoortsebank centrum Bergen

In het centrum van Bergen aan het begin van de Hoflaan staat de herinneringsbank “de Amersfoortsebank”. Een bank met een verleden die de nodige aandacht verdient. De bank ..

21 AUGUSTUS

Theresiaschool Warmenhuizen

Dekker Kleinbouw is gestart met de herbestemming van de Theresiaschool aan de Dorpsstraat 173 te Warmenhuizen. In juni jl. is de utiliteitsbouw van K. Dekker reeds begonn ..

21 MEI

Dakopbouw Purmerend zo goed als gereed

Voor een particulier in Purmerend heeft Dekker Kleinbouw een extra verdieping op het bestaande woonhuis gerealiseerd. De bestaande zolder welke als bergruimte fungeerde was t ..

19 MEI

Dakopbouw centrum Amsterdam

Dekker Kleinbouw BV is gestart met de verbouwing van een woonhuis in Amsterdam. Dit woonhuis is gebouwd in een voormalig transformatorhuis en wordt reeds als woning gebruikt. ..

16 APRIL

Deur naar het verleden

In opdracht van de Gemeente Amsterdam heeft Dekker Kleinbouw BV een kunstwerk gerealiseerd tussen Halfweg en Amsterdam (De Brettenzone). Het Landschapspark De Bretten is een ..

11 MAART

Verbouwing Handelspoort te Haarlem gestart!

Het karakteristieke kantoorgebouw “Handelspoort” ondergaat momenteel een grote metamorfose. Het kantoorpand bevindt zich op de zichtlocatie hoek Prins Bernhardlaan/Amsterdams ..

4 MAART

Een prachtige dag om te storten!

In opdracht van Friesland Campina Cheese Lutjewinkel en onder begeleiding van Advies & Ingenieursbureau Het4kant realiseert Dekker Kleinbouw BV de nieuwbouw van een tankplaat ..

9 DECEMBER

GCO Petten nog veiliger!

In opdracht van het GCO te Petten heeft Dekker Kleinbouw BV de nieuwbouw van een gasflessenopslag gerealiseerd. De gasflessenopslag is geheel traditioneel gebouwd: betonvloer ..

3 DECEMBER

Villa opgeleverd in Kempische Bouwstijl

Het was een uitdaging die Dekker Kleinbouw heeft waargemaakt! Door de opdrachtgever is gekozen voor een villa in Kempische stijl. Dat betekent veel natuurlijke materialen: ..

27 MAART

K_Dekker kleinbouw bouwt Stadsboerderij

Voor Stadsdeel Nieuw-West te Amsterdam bouwt Dekker Kleinbouw aan het Bottekerkspark in Osdorp een nieuwe stadsboerderij. Een plek waar kinderen op een educatieve manier ke ..