De bouw van dichtbij tijdens de Dag van de Bouw

24-5-2017
Dekker Infra |
Leeuwarden / Amsterdam

Een kijkje achter de schermen op een bouwproject is niet alledaags. Zeker niet als het ook nog bijzondere projecten zijn! K_Dekker heeft meegedaan aan de Dag van de Bouw. Een landelijk georganiseerd evenement voor de leden van Bouwend Nederland die hun projecten op deze dag openstellen voor publiek. De deelnemende projecten waren “Herinrichting Stationsgebied Leeuwarden” & “openstelling van GVB Rail Services” in Amsterdam. Er zijn rondleidingen en demonstraties gegeven door de enthousiaste medewerkers op de projecten. Voor de bezoekers een unieke kans om eens van dichtbij te beleven wat er wordt gedaan op een project.


Leeuwarden

Station Leeuwarden gaat volledig op de schop. K_Dekker realiseerde in 2016 een nieuw en overzichtelijker busstation en bouwt momenteel de ondergrondse fietsenstalling welke zich verdubbelt naar 3.000 plaatsen. Het project is een samenwerking tussen Leeuwarden Vrij-Baan, NS en ProRail.


Openstelling van GVB Rail Services

De afdeling Rail Services is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de railinfrastructuur. K_Dekker voert voor de werkterreinen van het GVB regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit, zodat het GVB haar werk voor de Rail Services optimaal kan uitvoeren.