Brug Muiden zo goed als gereed

10-6-2015
Dekker Infra |

In opdracht van Provincie Noord-Holland realiseert bouwcombinatie K. Dekker / Ooms de Spieringbrug te Muiden. De 360o view rondom de Spieringbrug geeft een mooie kijk op de stand van zaken. Na het bekijken van de luchtfoto’s kunt u concluderen dat de brug zo goed als gereed is voor gebruik. Het asfalt gedraaid en de geleiderail is gemonteerd. Enkel het leuningwerk en de randliggers moeten nog gemonteerd worden. De brug is getest en functioneert goed. In het oosten (A1 is noord) hoeft enkel het fietspad (zie rode strook) aangesloten te worden.

In het westen ligt het kruispunt klaar om aangesloten te worden op het huidige wegennet en op de Spieringbrug. In het gat tussen de brug en het aan te sluiten kruispunt komt een ecopassage. Deze heeft de functie om ecologische zones te verbinden en zorgt voor een veilige doorsteek van verschillende diersoorten.

Al het benodigde materiaal ligt klaar om van start te gaan met de bouw van de ecopassage en zodra de vergunning binnen is, zullen we deze zo snel mogelijk realiseren.