K_Dekker infra

K_Dekker infra  is actief in het complete marktsegment en realiseert opdrachten volgens innovatieve contractvormen maar ook middels traditionele bestekken. 

Projecten
Op civieltechnisch vlak is K_Dekker infra met name sterk in bruggen, viaducten, tunnels, parkeergarage- en kelders, waterzuiveringen, gemalen, bergbezink- en waterbassins, kademuren en beschoeiingen. Bij de button 'projecten' vindt u deze en andere voorbeelden van infrastructurele projecten die door K_Dekker infra de afgelopen tijd zijn gerealiseerd.
 

MVO K_Dekker infra
Duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en milieu zijn belangrijke begrippen binnen K_Dekker infra, net als het verminderen van energieverbruik en het gebruik maken van nieuwe onderhoudsvrije materialen. Zo hebben we bruggen ontwikkeld van duurzaam materiaal die zeer weinig onderhoud nodig hebben. Wilt u daar meer over weten? Bel 0226 – 391629 en vraag naar Cees Dekker. Mailen kan ook ceesdekker@kdbv.nl

 

25 MAART

Zes betonfundaties voor plaatsen windturbines Dronten

Tijdens de mooie zonsopgang werkt K_Dekker aan windpark EWI in Dronten, waar onze vaklieden de Tensar Stratum cellen aan het afvullen zijn. Met een hydraulisch bedienbare v ..

15 MAART

In de keuken van een ander

Jonge, talentvolle mensen met ambitie geven we bij K_Dekker alle ruimte. Zij krijgen de kans om hun kennis en vaardigheden maximaal te ontplooien in een traineeship. In dri ..

5 MAART

Opening nieuwe brug werf

De toegangsbrug naar de werf Krabbendam is recent vernieuwd. Hier zijn de staal- en timmerfabriek gevestigd en is tevens de uitvalsbasis voor onze vaklieden. Na ruim 50 ja ..

15 FEBRUARI

Vervangen monumentale bruggen Vijzelstraat Amsterdam

Een drukke winkelstraat die veiliger, ruimtelijker en overzichtelijker wordt. De Vijzelstraat in Amsterdam wordt compleet opnieuw ingericht. K_Dekker gaat in onderaanneming ..

1 JANUARI

In memoriam Jan Gerrit Dekker

Stil en vol ongeloof zijn we het nieuwe jaar van start gegaan. Op 1 januari is mijn man, broer, onze vader, collega en mede-aandeelhouder Jan-Gerrit Dekker na een kort ziek ..

10 DECEMBER

Samen duurzaam ontwikkelen

Duurzaam ontwikkelen. Ook ons materieelpark is daar een belangrijk onderdeel van. Afgelopen jaren zijn we overgestapt op duurzame machines. We hadden al een hybride kraan, ..

9 NOVEMBER

Contract vol energie

Agriport, bruisend ondernemershart van de gemeente Hollands Kroon is een bedrijventerrein voor grootschalige glastuinbouw, datacenters, agri-business en logistiek. Op Agrip ..

9 OKTOBER

Weekend vol sportieve samenwerking

Roeiwedstrijden Alkmaars Ontzet

Afgelopen weekend is K_Dekker sportief gezien weer goed in beeld geweest. In Alkmaar hebben maar liefst 6 K_Dekker teams meegedaan met de ..

8 OKTOBER

Meters maken bij afronding 150 kV Schakelstation Middenmeer

Een projectterrein van 8,5 hectare dat afgewerkt moet worden. Je kunt je voorstellen dat daar nogal wat materiaal voor nodig is. Bijna 1,5 kilometer hekwerk, 14.000 ton aan ..

24 SEPTEMBER

Station Den Helder Zuid in de lift

Op negen stations, verdeeld in heel Nederland werkt K_Dekker aan het verbeteren van de toegankelijkheid van deze stations. Dit doormiddel van de realisatie van traverses ov ..

27 AUGUSTUS

Veilig de weg weer op in Heemskerk

Veiligheid op de weg voor ál het deelnemende verkeer. Onlangs heeft K_Dekker dit weer gerealiseerd. In Heemskerk ditmaal. Daar ligt de Weg acker, een onderdeel van woonwijk ..

3 JULI

Trekbandbrug Rembrandtpark Amsterdam genomineerd voor Nationale Staalprijs

Trots en vereerd zijn wij te mogen melden dat Project Trekbandbrug Rembrandtpark is genomineerd voor de Nationale Staalprijs 2018 in de categorie Infrastructuur. Woensdag 3 ..

2 JULI

Werk tussen de schepen door met eigen KDBI

In havens is het altijd een drukte van belang. Laden, lossen, af- en aanmeren van schepen gaat 24 uur per dag door. Hoe sneller het onderhouds- en reparatiewerk gedaan kan ..

2 JULI

Bruggen, dammen en sluizen Noord-Hollands tot op het bot

Met elk jaar circa honderd klussen op locatie is het vierjarig onderhoudscontract van K_Dekker met Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier HHNK absoluut robuust. Logisch ..

29 JUNI

Dromen aan de Gracht

Aannemers en ingenieurs: dat is niet altijd een gedroomde combinatie. Denkers versus doeners zogezegd. Evengoed zocht ingenieursbureau Witteveen + Bos niets minder dan een ..

15 JUNI

Ovonde Langereis op de N241 geopend

Op vrijdag 8 juni opende gedeputeerde Elisabeth Post de nieuwe ovonde Langereis nabij de gemeenten Opmeer, Heerhugowaard en Hollands Kroon. De provincie wilde de doorstromi ..

22 MEI

Van geluidsscherm tot woonwijk van het één komt het ander

Vaart: nieuwe, ruime, groene en luxe woonwijk met een duurzaam karakter achter de door K_Dekker gerealiseerde geluidsschermen langs de Nollenweg in Alkmaar. Twee jaar geled ..

1 MEI

Hybride kraan op RTZ Z How its done

K_Dekker stelt een hoge prioriteit aan het beperken van de impact op het milieu van onze activiteiten en producten. Afgelopen zaterdag was onze hybride kraan in de uitzending ..

19 MAART

Projectbezoek studenten Hogeschool Inholland

Inmiddels zitten trainees Jelle & Jesse volop in het werkende leven en ontwikkelen zich snel door middel van het traineeship dat zij volgen bij K_Dekker. Voor eerstejaars s ..

9 MAART

Ovonde Langereis N241 bijna gereed

De ovonde Langereis (N241) welke K_Dekker samen met Dura Vermeer realiseert is bijna gereed. Voor K_Dekker zit het werk aan de twee verkeersbruggen en de fietsbrug erop. Dr ..

16 FEBRUARI

Nieuwe damwand en kadeherstel in Harlingen

Bijna 300 meter nieuwe damwand en kadeherstel aan het Franekereind in Harlingen, 290 meter om precies te zijn. Ruim veertig jaar hebben de palen de kade op het Franekereind ..

13 FEBRUARI

Hoofdsteiger in Grashaven Hoorn duurzaam vervangen

Komende zomer kunnen vaste ligplaatshouders en passanten aanmeren aan een gloednieuwe hoofdsteiger in de Grashaven van Hoorn. In opdracht van de stichting Grashaven vervang ..

26 JANUARI

Binnenstedelijke bruggenbouwers

Zaandam, met zijn oude historische wijken en karakteristieke huizen. Eén van de wijken, de Russische Buurt; ook nog eens gelegen aan de voet van een primaire waterkering, i ..

23 JANUARI

KDBI Kade en Deksloof Behandel Installatie

K_Dekker Bouw

19 JANUARI

Ontbrekende Schakel de Harenkarspelweg is geopend

De Harenkarspelweg is de Ontbrekende Schakel tussen Tuitjenhorn en Warmenhuizen. Een oost-west verbinding tussen twee dorpen die al jaren gewenst is. Inwoners en ondernemer ..

20 DECEMBER

Station Leeuwarden klaar voor 2018

Het jaar 2017 wordt voor de reizigers die gebruik maken van station Leeuwarden mooi afgesloten, de herinrichting van het stationsgebied is namelijk klaar! Een ware metamorf ..

11 DECEMBER

Een nieuwe brug door weer en wind

De regen viel met bakken uit de hemel vrijdag, maar dat weerhield de mannen van K_Dekker er niet van om het nieuwe composieten brugdeel over de Daalmeersloot in Alkmaar met ..

1 DECEMBER

Monumentale restauratie gemaal Wieringerwaard

Samen bouwen we sterk! Monumentale restauraties, daarmee slaan we de handen ineen met de mannen van Pronk Bouw. Wederom wordt er gezamenlijk een Provinciaal monument gerest ..

2 NOVEMBER

Duikersluis Schagen in de prijzen gevallen

Vorig jaar heeft K_Dekker bouw & infra in samenwerking met Pronk Bouw de Duikersluis in de Oudendijk bij recreatiepark Burghorn te Schagen vakkundig gerestaureerd. Het Hoog ..

20 OKTOBER

Oostwal Warmenhuizen Tuitjenhorn weer open voor verkeer

Vandaag wordt om 17.00 uur de nieuwe rotonde aan de Oostwal tussen Warmenhuizen en Tuitjenhorn weer opengesteld voor al het verkeer!

In slechts een korte periode ..

9 OKTOBER

Eerste betonnen spanbandbrug in Nederland

Een betonnen spanbandbrug. Uniek in zijn soort -het is de eerste in Nederland- en is aangelegd in het Rembrandtpark in Amsterdam. Dit park ligt in het westen van Amsterdam ..

2 OKTOBER

Soepele doorstroming op treinstation Schiphol

Treinstation Schiphol heeft afgelopen weekend op spoor 1 en 2 een buitendienststelling van 52 uur gehad. K_Dekker bouw & infra heeft in deze 52 uur hard gewerkt aan de mont ..

27 SEPTEMBER

Werken vanuit het water in de haven van Scheveningen

In de 1e haven van Scheveningen is K_Dekker gestart met het conserveren van de kades. (Kades schoon stralen en opnieuw voorzien van een coating). Dit gebeurt met behulp van ..

22 SEPTEMBER

Nieuwe kade voor historische Nieuwedammersluis in Amsterdam

De nieuwendammersluis is een historische schutsluis in de Nieuwendammerdijk in Amsterdam-Noord. De sluis heeft houten puntdeuren en wordt nog met de hand bediend. De histor ..

1 SEPTEMBER

Van onopvallend naar opvallend fietspad

Veilig en opvallend op de fiets heb je zelf in de hand. Een veilig en opvallend fietspad is daarbij een fijne bijkomstigheid voor het verkeer. De fietspaden langs de Rijkst ..

21 JULI

Bouwbericht 2017 is uit

K_Dekker Bouw

..

17 JULI

Vervangen Duikerbrug N516 Zaandam

De Provincialeweg N516 nabij Zaandam wordt groots aangepakt. K_Dekker bouw & infra vervangt hier de duikerbrug over de Watering. De duikerbrug wordt geheel vervangen en gel ..

6 JULI

Ovonde Langereis N241 ligt op koers!

Vanuit de lucht zijn de vorderingen aan de ovonde Langereis aan de N241 goed te zien, het gaat hard vooruit. Na veel voorbereidende werkzaamheden is sinds maart 2017 ook de ..

30 JUNI

veilig en snel in en uit de trein op station Schiphol Airport

Op het station Schiphol Airport is er sprake van een groot aantal reizigers. Het in- en uitstappen verloopt niet altijd snel genoeg en verdelen reizigers zich niet goed ove ..

13 JUNI

Volle vaart voor een behouden vaart

In volle vaart is K_Dekker bezig met de werkzaamheden om het water langs de Tjalk in Broek op Langedijk doorvaarbaar te maken. Vanaf augustus kunnen de bewoners van Mayer ..

24 MEI

De bouw van dichtbij tijdens de Dag van de Bouw

Een kijkje achter de schermen op een bouwproject is niet alledaags. Zeker niet als het ook nog bijzondere projecten zijn! K_Dekker heeft meegedaan aan de Dag van de Bouw. E ..

18 MEI

Restauratie Tongewelf te Schagen

Het bijna onzichtbare gewelf onder de Oudendijk te Schagen is door K_Dekker bouw & infra b.v. in samenwerking met Pronk Bouw weer hersteld, zodat deze weer gezien mag word ..

1 MEI

Bouwteamovereenkomst gemeente Zaanstad en K_Dekker

In de Russische Buurt te Zaanstad is uit onderzoek gebleken dat de bruggen 201 aan de Jasykoffstraat en 202 aan de Bustenburg niet meer geschikt zijn voor het beoogde gebru ..

19 APRIL

Start werkzaamheden ovonde N241 Langereis gemeente Opmeer

De werkzaamheden voor het project Ovonde N241 Langereis in de gemeente Opmeer zijn van start gegaan. Samen met Dura Vermeer realiseert K_Dekker bouw & infra de aanleg van d ..

3 APRIL

Hoogwatersloot Tjalk in Broek op Langedijk feestelijk gestart

Maandag 3 april is het startschot gegeven voor het project Hoogwatersloot Tjalk te Broek op Langedijk. K_Dekker bouw & infra b.v. voert daar voor de Gemeente Langedijk werk ..

27 MAART

Uitkijkpunt Kiefteglop krijgt vorm

Nog een paar kleine afwerkingen en het uitkijkpunt Kiefteglop te Callantsoog is gereed. De informatiepanelen zijn geplaatst en de toegangswegen zijn aangelegd. Op zaterdag ..

24 MAART

De Ontbrekende Schakel in Warmenhuizen van start gegaan

Begin maart is K_Dekker bouw & infra in opdracht van de Gemeente Schagen gestart met het project “De Ontbrekende Schakel te Warmenhuizen’’. Deze nieuwe weg wordt de verbind ..

22 MAART

Weer een mijlpaal gehaald op station Leeuwarden

Afgelopen vrijdag is de betonvloer van de fietsenkelder op station Leeuwarden gestort. Hiervoor was 400m3 beton nodig om de 50 cm dikke vloer op te vullen. Hiermee is er we ..

17 MAART

Duurzame walstroomvoorziening in de haven van Scheveningen

Op woensdag 8 maart is in Scheveningen het project Walstroom officieel geopend. In samenwerking met Klaver Technisch Bedrijf heeft K_Dekker bouw & infra de bouwkundige en ..

9 MAART

Stationsgebied Leeuwarden

Zaterdag 20 mei 2017 is de Dag van de Bouw. Op deze dag houden de leden van Bouwend Nederland een open dag op een van hun projecten. Kom je ook? K_Dekker bouw & infra b.v. st ..

9 MAART

Vooruitstrevendheid aan de Prinsengracht

Aan de Prinsengracht Amsterdam vervangt K_Dekker bouw & infra b.v. 200 meter kademuur. Momenteel zijn we bezig met het crushen en drukken van de damwanden. Dit gebeurt op e ..

9 MAART

Kraan in nieuwe jas gehesen

Eind januari is onze Hybride kraan in een nieuwe jas gehesen. Geheel in de nieuwe huisstijl is de kraan nu een opvallende verschijning op onze projecten. De Komatsu HB 215 Hyb ..

7 MAART

Het stationsgebied verandert

En dat is te zien. Het busstation is vernieuwd, de uitbreiding van de fietsenkelder is uitgegraven en de fonteinbak voor de unieke mistfontein van kunstenaar Jaume Plensa ..

27 FEBRUARI

Gevraagd menggranulaat en zand, aangeboden klei

..

15 FEBRUARI

De wind in de molens in Vlissingen

In Vlissingen heeft K_Dekker bouw & infra b.v. drie windturbines gerealiseerd op het terrein van logistiek dienstverlener Kloosterboer. Als de windmolens gaan draaien wekt ..

13 FEBRUARI

Nieuwe trekpleister Gemeente Drechterland

De werkzaamheden in de haven van Wijdenes zijn afgerond. De bestaande haven is uitgebaggerd en groter geworden. De houten damwanden hebben plaats gemaakt voor nieuwe stalen ..

2 FEBRUARI

Vooruitstrevendheid in de Prinsengracht

In opdracht van de gemeente Amsterdam vervangt K_Dekker bouw & infra b.v. 200 meter kademuur op de Prinsengracht. Dit gedeelte van de kademuur is gelegen tussen de Leidsest ..

18 JANUARI

Strakke damwandconstructie aan het Polderhof in Oudorp

In opdracht van Stadswerk 072 Alkmaar heeft K_Dekker bouw & infra b.v. een kadeconstructie gerealiseerd aan het Polderhof te Oudorp. Het project bestond uit een tweetal opd ..

16 JANUARI

Stationsplein verandert in bouwput

LEEUWARDEN
Het plein voor het Leeuwarder NS-station is veranderd in een enorme bouwput, bedoeld voor het uitgraven van de vergrote fietsenkelder. Niet alleen aan d ..

22 DECEMBER

Bruggen over de President Allendelaan duurzaam hersteld

In april 2016 is door de gemeente Amsterdam het project "Vervangen brugdekken en brugleuningen brug 677 en brug 678 over de President" aan Fibercore Europe en K_Dekker bouw ..

20 DECEMBER

De kademuur Onder de Boompjes in Hoorn ligt er strak bij

In november 2014 is door de gemeente Hoorn project vervangen kademuur “Onder de Boompjes” aan K_Dekker bouw & infra b.v. gegund. Het project werd ook direct aangemeld bij stic ..

16 DECEMBER

Vervangen 2 fietsbruggen Zegerplas

K_Dekker bouw & infra b.v. is gestart met het vervangen van de twee fietsersbruggen in het fietsgebied rondom de Zegerplas te Alphen aan den Rijn. De pontonbrug langs het Aark ..

15 DECEMBER

Busstation Leeuwarden in gebruik

Als onderdeel van het meerjarige infra-project Vrijbaan (www.vrij-baan.nl) voert K_Dekker bouw & infra werkzaamheden uit voor de gemeente Leeuwarden. De opdracht bestaat on ..

5 DECEMBER

Nieuwe walstroom 1e en 3e haven te Scheveningen

De gemeente Den Haag wil de leefomgeving in de haven van Scheveningen verbeteren. Daartoe moet het gebruik van aggregaten in de haven worden beperkt. Deze worden onder andere ..

2 DECEMBER

Bruggen Allemanskerk in gebruik genomen

Afgelopen maanden heeft K_Dekker bouw & infra b.v. renovatiewerkzaamheden uitgevoerd aan de kademuur, draaibrug en de hoge brug voor de Allemanskerk te Oudkarspel. Op vrijdag ..

16 NOVEMBER

Vervangen 5 bruggen Noord Holland

In opdracht van het HHNK vervangt K_Dekker bouw & infra 5 bruggen in Noord Holland. Deze bruggen worden trapsgewijs uitgevoerd zodat onze timmerlieden van de ene brug naar de ..

14 NOVEMBER

Hoogste kwaliteitsscore ontwerp Verlaging Noorderkade Alkmaar

K_Dekker heeft de laatste jaren bewezen enorm te zijn gegroeid in het opstellen van Beste kwaliteitsdocumenten (voorheen EMVI). Dit bleek onlangs ook weer bij de aanbesteding ..

11 NOVEMBER

Nieuw busstation Leeuwarden deels in gebruik

De stadsbussen in Leeuwarden maken met ingang van zondag 13 november gebruik van de nieuwe haltes van het heringerichte busstation. De streekbussen vertrekken nog van de ..

3 NOVEMBER

Nieuwe brug naar de Allemanskerk Oudkarspel

K_Dekker bouw & infra renoveert in opdracht van gemeente Langedijk twee bruggen en de kademuur van de Allemanskerk in Oudkarspel. Er wordt rekening gehouden met de (kerkelijke ..

27 OKTOBER

Herinrichting vluchthaven Wijdenes

In opdracht van de gemeente Drechterland is K_Dekker bouw & infra begonnen met de werkzaamheden van het project “Herinrichting vluchthaven Wijdenes”. De bestaande vluchthaven ..

24 OKTOBER

Werkzaamheden aan de bruggen over de President Allendelaan gestart

Als onderaannemer van Fibercore Europe B.V. voert K_Dekker bouw & infra werkzaamheden uit aan bruggen 677 en 678 over de President Allendenlaan (N207) voor gemeente Amsterd ..

21 OKTOBER

Brug bij Universiteit van Amsterdam geplaatst

Zaterdag 8 oktober is de brug geplaatst over de Nieuwe Achtergracht op het terrein van de Universiteit van Amsterdam. De vier stalen liggers zijn elk 26 meter lang, dus werden ..

3 OKTOBER

Nieuwsbrief herinrichting stationsgebied Leeuwarden

Er wordt hard gewerkt aan de herinrichting van het stationsgebied. En dat is goed te zien. Het rijdt, fietst en loopt anders en de werkgebieden van aannemer K_Dekker bouw ..

30 SEPTEMBER

Reconstructie Purmersteenweg

Het kruispunt van de Purmersteenweg – Waterlandlaan in Purmerend is een van de drukste verkeerspunten in Purmerend. Deze was toe aan een reconstructie in de vorm van een we ..

16 SEPTEMBER

Stationsbrug Franeker

In Franeker wordt de oude Stationsbrug te Franeker vervangen voor een geheel nieuw ontwerp. De Stationsbrug is ruim 60 jaar oud en was toe aan vernieuwing. Begin januari 20 ..

16 SEPTEMBER

Geluidswerende voorziening langs de Nollenweg

Eind juni heeft K_Dekker bouw & Infra in slechts 3 weekenden het geluidsscherm aan de Nollenweg (N508) in Alkmaar gerealiseerd. K_Dekker was verantwoordelijk van begin tot ..

29 AUGUSTUS

Herinrichting stationsgebied Leeuwarden

..

22 JULI

Trainees on the move

Meer mensen opleiden voor een rol in het hogere management binnen de eigen organisatie, dat is de achterliggende gedachte van traineeship. K_Dekker bouw & infra b.v. bie ..

19 JULI

Herinrichting stationsgebied Leeuwarden

Afgelopen januari 2016 is het project Herinrichting stationsgebied Leeuwarden door de gemeente Leeuwarden gegund aan K_Dekker bouw & infra b.v.

Begin dit jaar zijn ..

15 JUNI

Het fundament van windenergie

Het fundament van windenergie ligt in de basis bij ons allemaal: willen we wel of niet gebruikmaken van groene energie. Deze maatschappelijke discussie is belangrijk, maar ..

13 JUNI

Vakmanschap gaat continue door zelfs in de nacht

In Gouda is K_Dekker bouw & infra b.v. doende met het plaatsen van twee spoorviaducten aan de Parallelstructuur A12. Voor het plaatsten van de prefab liggers hebben onze me ..

8 JUNI

Strand Petten weer goed bereikbaar

Bij het strand van Petten zijn twee nieuwe strandtrappen aangelegd door K_Dekker bouw & infra. Deze strandtrappen zorgen voor de verbinding tussen het dorp en het strand. D ..

8 APRIL

Spoorviaducten Gouda

In opdracht van Prorail realiseert K_Dekker bouw & infra b.v. twee spoorviaducten te Gouda. De spoorviaducten maken onderdeel uit van het totale project Parallelstructuur ..

29 MAART

Meer ruimte op parkeerplaats Kiefteglop te Callantsoog

In november 2015 heeft K_Dekker bouw & infra b.v. opdracht gekregen van de Gemeente Schagen voor het project Herinrichting en uitbreiding parkeerterrein Kiefteglop.

< ..

16 MAART

Steigers Westerdel

In opdracht van de gemeente Langedijk heeft K_Dekker b.v. in anderhalf jaar tijd zeven steigers, een centrale steiger, een steigerpier en een onderhoudsbrug aangebracht in ..

14 MAART

De eerste trap in Petten is gestort

K_Dekker bouw & infra b.v. maakt in opdracht van de gemeente Schagen twee nieuwe dijktrappen op de Hondsbossche Zeewering te Petten. De eerste trap bevindt zich aan de Noo ..

22 FEBRUARI

De eerste betonstort van pijler Spaarnebrug

Na maanden hulpconstructies aanbrengen, installaties ombouwen, slopen en de definitieve fundering aanbrengen is het eindelijk zover, de eerste betonstort van de pijler Spaa ..

19 FEBRUARI

Houten trap naar strand Petten krijgt basis van cortenstaal

PETTEN - De mannen van Dekker Warmenhuizen hebben in Callantsoog vanaf het dorpsplein een prachtige trap naar het strand aangelegd, in Petten gaan ze dat kunstje nogmaal ..

18 FEBRUARI

Brug Stroomkanaal Lemmer

In opdracht van Provincie Fryslân realiseert K_Dekker bouw & infra b.v. in combinatie met Reimert de brug Stroomkanaal te Lemmer. De brug vormt de kruising tussen de provin ..

27 JANUARI

Vervangen brug 252 te Alkmaar

Gelegen aan het Klaas Bootpad in de gemeente Alkmaar lag de 30 jaar oude houten voetgangersbrug welk aan vervanging toe was. De geheel van hout gemaakte brug is vervangen d ..

4 JANUARI

Werkzaamheden Kreilsteiger zijn gestart!

In opdracht van de stichting Jachthaven Hoorn vervangt K_Dekker bouw & infra b.v. de houten Kreilsteiger van ongeveer 150 meter. De steiger wordt vervangen door een kunsts ..

17 DECEMBER

Feestelijke opening fiets voetgangersbruggen woonwijk Broekrijk

Voor de gemeente Langedijk heeft K_Dekker bouw & infra 2 betonnen fiets-/voetgangersbruggen gerealiseerd in de nieuwe woonwijk Broekrijk te Langedijk. De bruggen ontsluiten ..

9 DECEMBER

Windturbine 4 op windpark Barrepolder is gestort

K_Dekker bouw & infra realiseert momenteel in opdracht van DELTA NV het civiele werk van windpark Barrepolder te Zoeterwoude. Op de foto vindt de laatste betonstort van Windtu ..

8 DECEMBER

K_Dekker bouw & infra b.v. bouwt verder aan viaduct Woudweg

K_Dekker bouw & infra b.v. bouwt verder aan het viaduct Woudweg, tussen Feanwâlden en Quatrebras. De aannemer die hiermee gestart is, VBK groep, is op 28 oktober failliet v ..

27 NOVEMBER

Trapopgang Callantsoog

In opdracht van de Gemeente Schagen vervangt K_Dekker bouw & infra b.v. de trapopgang naar het strand aan het Dorpsplein in Callantsoog.

Begin november is de oud ..

26 NOVEMBER

Pijler Spaarnespoorbrug Haarlem wordt vervangen in sneltreinvaart

Een van de pijlers aan de spoorbrug - vlak voor station Haarlem, op het drukke tracé Amsterdam-Haarlem - is waarschijnlijk vanwege baggerwerkzaamheden verzakt. Deze onveilige ..

6 NOVEMBER

K_Dekker bouw en infra lijft betonbouwactiviteiten VBK in

K_Dekker bouw en infra heeft overeenstemming bereikt met de curatoren van de failliete VBK Groep over een doorstart van de betonbouw activiteiten van VBK.

K_Dekke ..

3 NOVEMBER

De eerste windturbinefundatie op windpark Barrepolder is gereed

In drie fasen woorden de fundamenten van totaal 470 m3 beton gestort. Op maandag 26 oktober jl. hebben de medewerkers van Aannemingsbedrijf K_Dekker bouw en infra hard gewe ..

3 NOVEMBER

Vrolijke hekken langs de Houtmankade

Bron: Telegraaf

In opdracht van de Gemeente Amsterdam realiseert K_Dekker bouw en infra een nieuwe kademuur aan de Houtmankade te Amsterdam. Het betreft een D&C c ..

30 OKTOBER

Een project met geschiedenis

In opdracht van de Gemeente Amsterdam is Aannemingsbedrijf K_Dekker bouw en infra bezig met het vervangen van de kade aan het Amsterdam Rijnkanaal op het Cruquiuseila ..

7 OKTOBER

Brug 116 en Ceintuurbaan Amsterdam, het einde is in zicht

Een jaar geleden startte bouwcombinatie KWS – K_Dekker bouw en infra met de werkzaamheden aan de Ceintuurbaan en brug 116 te Amsterdam. Nu is het einde bijna in zicht.

..

29 SEPTEMBER

Feestelijke opening Spieringbrug

Vrijdag 18 september is onder de belangstelling van circa 450 Muidenaren en betrokken ‘’bouwers’’ de Spieringbrug in Muiden feestelijk geopend. Het verkeer zal vanaf dit we ..

21 SEPTEMBER

Nieuw Theresiaplein in het dorpshart van Warmenhuizen

In opdracht van de gemeente Schagen is K_Dekker bouw en infra na de afgelopen bouwvak gestart met de aanleg van het nieuwe Theresiaplein in het dorpshart van Warmenhuizen. ..

1 SEPTEMBER

Eerste paal Houtmankade

In opdracht van de Gemeente Amsterdam realiseert K_Dekker bouw en infra een nieuwe kademuur aan de Houtmankade te Amsterdam. Het betreft een D&C contract, waarbij Sophia E ..

28 AUGUSTUS

Project Windpark Barrepolder loopt op stoom

Ondanks het slechte weer loopt het project op stoom. De eerste bouwkuip is inmiddels ontgraven en bij de 2e fundering wordt momenteel de damwandkuip aangebracht. Ook is K_Dekk ..

11 AUGUSTUS

Brugdek Kruisvaartbrug geplaatst

Op vrijdagmiddag 10 juli is het brugdek voor de Kruisvaartbrug getransporteerd naar Utrecht. Het 15m lange brugdeel is vanaf Rotterdam per boot vervoerd, om vervolgens do ..

22 JUNI

Fiets-/ voetgangersbrug Daalmeer in gebruik genomen

In opdracht van Stadswerk 072 NV heeft Aannemingsbedrijf K. Dekker BV een fiets- voetgangersbrug vervangen. De brug is gelegen in het Daalmeerpad te Alkmaar. De bestaande hout ..

16 JUNI

Busbaan Dichtersbaan te Utrecht

In opdracht van de gemeente Utrecht realiseert Aannemingsbedrijf K_Dekker bouw en infra in combinatie met Dekker Infra B.V. de Dichtersbaan te Utrecht.

Momenteel wordt he ..

10 JUNI

Brug Muiden zo goed als gereed

In opdracht van Provincie Noord-Holland realiseert bouwcombinatie K. Dekker / Ooms de Spieringbrug te Muiden. De 360o view rondom de Spieringbrug geeft een mooie kijk op de st ..

9 JUNI

Brug 116 te Amsterdam

Bouwcombinatie KWS en K_Dekker bouw en infra realiseert, voor Dienst Infrastructuur Verkeer en Vervoer, een Ceintuurbaan en Brug 116.

Inmiddels zijn het betonwerk van d ..

29 MEI

De eerste brug in Recreatiegebied Het Twiske in gebruik!

In opdracht van Recreatieschap Twiske-Waterland werkt Aannemingsbedrijf K_Dekker bouw en infra aan het project Onderhoud bruggen 2015.

5 bruggen worden vervangen in het ..

26 MEI

Amsterdam de Nachtwacht, Rotterdam de Zandwacht

Op de duinen bij het strand van Maasvlakte 2 verrijst een enorm kunstwerk: de Zandwacht. Het bouwwerk is 40 meter breed en wel 12 meter hoog.

'Als je hier even stilstaa ..

20 APRIL

Liften station Purmerend

In opdracht van ProRail wordt op dit moment op station Purmerend gewerkt aan de nieuwe liften ten behoeve van de toegankelijkheid van de perrons voor minder validen. Ook wordt ..

30 MAART

Kademuur 'Onder de Boompjes'

Onder de Boompjes Is een kademuur in het oude centrum van de gemeente Hoorn. De kademuur is in een slechte staat, waardoor deze vervangen dient te worden. In opdracht van gem ..

11 MAART

Brug 116 te Amsterdam

KWS en K_Dekker bouw en infra realiseren voor Dienst Infrastructuur Verkeer en Vervoer een Ceintuurbaan (tussen de Hobbemakade en Duartstraat) en Brug 116 (tussen de Hobbemaka ..

2 MAART

Steigers en onderhoudsbrug Langedijk

In opdracht van Gemeente Langedijk zal K_Dekker bouw en infra 9 steigers en één onderhoudsbrug in plan Westdeel realiseren. Het project zal gefaseerd uitgevoerd worden. In ja ..

25 FEBRUARI

Rioolconstructie Purmerend

Dekker Infra B.V. is in opdracht van Gemeente Purmerend in oktober 2014 gestart met een rioolreconstructie aan de Sportlaan en omgeving. Een gescheiden stelsel van HWA, DWA en ..

25 FEBRUARI

Start renovatie Abdijtunnel in de Haarlemmermeer

In de provincie Noord-Holland gaat K_Dekker bouw en infra van start met de renovatie van de Abdijtunnel in de Haarlemmermeer, zodat de tunnel aan nieuwe veiligheidseisen voldo ..

25 FEBRUARI

Vervangen fietspad en voetgangers- en fietsbrug

Het Daalmeerpad, een fietspad dwars door de woonwijken van Alkmaar-Noord, en de voetgangers- en fietsbrug over de Ringsloop waren toe aan vervanging. Op dinsdag 10 februari wa ..

18 FEBRUARI

Wie de jeugd opleidt, is op de toekomst voorbereid

Leerlingen van de Twiske school kregen op project ‘3 bruggen te Twiske Zuid’ een voorlichting over het werk en veiligheid. Na een korte presentatie op school heeft de groep, v ..

17 FEBRUARI

Vervangen bruggen Wieringermeer

In opdracht van de gemeente Hollands Kroon is K_Dekker bouw en infra bezig met het vervangen van bruggen 6 en 35 in Wieringermeer. De bestaande bruggen waren aan het eind va ..

13 FEBRUARI

Nieuwbouw bruggen Twiske Zuid

In opdracht van gemeente Amsterdam stadsdeel Noord, bouwt K_Dekker bouw en infra een nieuwe brug voor autoverkeer en twee bruggen voor fietsers en voetgangers. Het werk is ..

30 JANUARI

Dichtersbaan Utrecht van start!

Aannemingsbederijf K_Dekker bouw en infra is in opdracht van de gemeente Utrecht gestart met het project Dichtersbaan Utrecht. Het betreft hier een multidisciplinair project. ..

21 JANUARI

Video Vervoeren en inhijsen val Spieringbrug

De aannemingscombinatie Ooms/K.Dekker realiseert onder toezicht van Provincie Noord-Holland een nieuwe brug nabij Muiden. Woensdag 14 januari is het val ingehezen. In dit ond ..

13 JANUARI

Er komt kleur aan de Spieringbrug

De aannemingscombinatie Ooms/K.Dekker realiseert onder toezicht van Provincie Noord-Holland een nieuwe brug nabij Muiden. Pijlers, landhoofden en aanbruggen zijn in een gevor ..

12 DECEMBER

K_Dekker infra gaat verhuizen

Geachte relatie, Vanaf 1 januari 2015 betrekken wij ons nieuwe pand in Beverwijk. In verband met verhuisactiviteiten en kerstsluiting, kunt u tot 18 december 2014 bij ons ..

11 DECEMBER

Kunstwerk op de Maasvlakte

Betonindustrie Terwolde en Aannemingsbedrijf K_Dekker bouw en infra gaan in opdracht van Havenbedrijf Rotterdam N.V. een (civieltechnisch) kunstwerk realiseren. Is dat zo bijz ..

9 DECEMBER

Bijzonder Hekwerk op Ecoduct Hilversum

In opdracht van de provincie NH heeft K_Dekker bouw en infra een ecoduct (wildoversteek) gerealiseerd over de N417 nabij Hilversum. Inmiddels zijn nu ook de hekwerken geplaat ..

27 NOVEMBER

Fietspad Schoorlse duinen van start!

Staatsbosbeheer heeft aan K_Dekker bouw en infra de opdracht gegund, voor het aanleggen van een betonnen fietspad door de Schoorlse duinen. De totale lengte is 6 kilometer en ..

20 NOVEMBER

Twee sluizen weer als nieuw!

K_Dekker bouw en infra heeft van gemeente Almere opdracht gekregen om de Tussensluis BIJ Almere Haven te vervangen door een nieuwe. Tevens zal de Beatrixsluis bij Almere Sta ..

10 NOVEMBER

Nieuwe bruggen wieringermeer

In opdracht van gemeente Hollands Kroon gaat K_Dekker bouw en infra twee bruggen vervangen in Wieringermeer. Deze bruggen zijn gebouwd in het prille begin van de polder, toen ..

27 OKTOBER

K_Dekker bouw en infra sponsort oriëntatiepaneel Schoorlse Duinen

Op zondag 19 oktober onthulde Klaas Jan Dekker van Aannemingsbedrijf K_Dekker bouw en infra uit Warmenhuizen samen met Patricia van Lieshout van Staatsbosbeheer het nieuwe or ..

8 OKTOBER

Openstelling Bierkade Enkhuizen in oktober 2014

Afgelopen zomer hebben medewerkers van K_Dekker bouw en infra zich ingezet om de Bierkade in Enkhuizen te vernieuwen. Het betreft hier een Design & Construct overeenkomst, wa ..

30 SEPTEMBER

Animatie van de Spieringbrug

De Spieringbrug bij Muiden is één van de kunstwerken van een integraal plan om de verkeerscapaciteit van de A1 te vergroten. In onderstaand filmpje komen de verschillende ku ..

8 SEPTEMBER

Restaureren van Brug 116 te Amsterdam

Aannemingsbedrijf K_Dekker bouw en infra zal, in opdracht van gemeente Amsterdam, brug 116 (waar de Centuurbaan de Boerewetering kruist) restaureren. Ter voorbereiding worde ..

5 SEPTEMBER

Aanlandingen aanbrengen op wildoversteek te Hilversum

In opdracht van de provincie NH heeft K_Dekker bouw en infra een ecoduct (wildoversteek) gerealiseerd over de N417.In aansluiting daarop worden nu de aanlandingen aangebracht. ..

19 AUGUSTUS

Boulevard Ooster Weed te Stede Broec nadert voltooing

Voor de gemeente Stede Broec realiseert K_Dekker bouw en infra in de nieuwe wijk Ooster Weed, een wandelpromenade gelegen aan de voet van de Maria Versalisboulevard. In de ..

18 JUNI

Wandelpromenade voor gemeente Stede Broec

Voor de gemeente Stede Broec realiseert K_Dekker bouw en infra een wandelpromenade gelegen aan de voet van de Bertus Aafjesboulevard. Deze promenade loopt langs de Molensloo ..

27 MAART

Wild-oversteek nabij Hilversum

K_Dekker bouw en infra maakt in opdracht van Povincie Noord-Holland een wild-oversteek (ook wel ecoduct genoemd) nabij Hilversum. Het ecoduct maakt onderdeel uit van de nat ..

19 MAART

Voetgangersbrug De Weele te Lutjebroek

In opdracht van de gemeente Stedebroec heeft K_Dekker bouw en infra onlangs een houten voetgangersbrug aangelegd. Deze brug vormt een verbinding in een nieuwe wandelroute die ..

17 MAART

Eerste paal Brug Muiden, “Spieringbrug” !

In opdracht van De gemeente Muiden wordt er een nieuwe brug over de Vecht aangelegd. De realisatie van de Spieringbrug wordt verzorgd door de aannemerscombinatie K_Dekker bo ..

1 JANUARI

De eerste trap in Petten is gestort!

K_Dekker bouw & infra b.v. maakt in opdracht van de gemeente Schagen twee nieuwe dijktrappen op de Hondsbossche Zeewering te Petten. De eerste trap bevindt zich aan de Noo ..

1 JANUARI

..

1 JANUARI

Werk tussen de schepen door in havens Schevingen

In havens is het altijd een drukte van belang. Laden, lossen, af- en aanmeren van schepen gaat 24 uur per dag door. Hoe sneller het onderhouds- en reparatiewerk gedaan kan ..