Appartementencomplex Waterval krijgt vorm

9-11-2017
K_Dekker bouw |

Vanaf de Westerweg in Schagen is de voortgang van de bouw van appartementencomplex Waterval goed zichtbaar. Het hoogste punt is inmiddels bereikt en er wordt gewerkt richting de afronding. Eind januari/ begin februari wordt het imposante appartementencomplex, gerealiseerd in samenwerking met De Geus Bouw opgeleverd.

Het vier verdiepingen tellende complex Waterval aan het westerpark in Schagen wordt verdeeld in 19 appartementen. De begane grond wordt ingericht met bergingen en garages. Vanaf de eerste tot en met de vierde verdieping is er een mix van negen starters-, drie seniorenappartementen en zeven luxe appartementen waarvan twee penthouses. De Waterval valt op door warme kleurstelling en afwerking. Speciaal is ook de schuine dakrand met ledverlichting.

De leidingen voor de vloerverwarming worden momenteel gelegd en daarover wordt het vloerbeton gestort. Over een week of twee is alles wind- en waterdicht. Vanaf dan komt de verdere afwerking in een stroomversnelling. Op de foto zijn te zien projectontwikkelaar Willem van der Voort en Sjaak Laan, uitvoerder van De Geus Bouw.