K_Dekker bouw

De discipline bouw van K_Dekker bouw & infra b.v. is actief op een breed terrein en neemt werken aan over de gehele linie in het marktsegment van de bouw. Naast bouwopdrachten van derden - uitgevoerd in verschillende contractvormen - zoals innovatief (D&C), traditioneel (STABU) en in bouwteam, voert de bouwafdeling opdrachten uit in eigen beheer met de afdeling Projectontwikkeling.


Projecten

Binnen het totale bouwsegment is K_Dekker bouw met name sterk in renovatie- en utiliteitsprojecten. K_Dekker bouw heeft onder andere projecten gerealiseerd in de onderstaande disciplines:

  • Kantoorpanden
  • Woningen 
  • Spoorwegstations. 
  • Elektriciteitsstations

Bij de button ‘Projecten’ vindt u deze en andere voorbeelden van bouwprojecten die door K_Dekker bouw de afgelopen tijd gerealiseerd zijn.


MVO K_Dekker bouw

Duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en milieu zijn belangrijke begrippen binnen K_Dekker bouw, net als Lean bouwen. Het verminderen van energieverbruik door gebruik te maken van nieuwe efficiënte klimaatinstallaties, zonnepanelen en led-verlichting en het gebruik maken van onderhoudsvrije materialen, geeft ons voldoening. Duurzaam bouwen hoeft niet duur te zijn, dat hebben we met de bouw van ons eigen kantoorpand in Warmenhuizen bewezen. 

 


8 MAART

H-Park Hilversum rolt uit de steigers

In Hilversum werkt K_Dekker aan de realisatie van H-Park, een modern woon-werkcomplex midden in een groene omgeving. Het werk bestaat uit de renovatie van twee hoofdgebouwe ..

5 DECEMBER

Omgeving verrast op Sinterklaasavond

Beter een goede buur dan een verre vriend? Maar wat als die verre vriend ervoor zorgt dat je een goede buur kunt zijn? Vandaag heeft Sint in de omgeving van diverse projec ..

19 NOVEMBER

Nieuw dorpshart voor Zwanenburg

Het centrum van Zwanenburg wordt een écht dorpshart met de aanpak van het centrumgebied. K_Dekker gaat het nieuwe dorpshuis realiseren; een ontmoetingsplek, met sport, cult ..

16 NOVEMBER

Diepste punt als hoogtepunt bij ondergrondse gymzalen Vossius

Afgelopen week hebben de vaklieden het diepste punt (niet te verwarren met dieptepunt ;-) ) bereikt voor de nieuwe ondergrondse gymzalen van het Vossius Gymnasium te Amster ..

4 OKTOBER

Actieagenda Beter Aanbesteden

Rijksoverheid start traject Beter Aanbesteden: K_Dekker denkt mee
Aanbesteden heeft een grote impact op overheid, ondernemers en burgers. Voor overheidsorganis ..

21 SEPTEMBER

Roeiwedstrijden Alkmaars Ontzet

Goede voorbereiding is het halve werk. Met maar liefst 6 teams doet K_Dekker bouw & infra b.v. 6 oktober mee met de roeiwedstrijden in het kader van Alkmaars ontzet. Gister ..

21 AUGUSTUS

Werken en wonen in hip H Park

Live. Work. Create. Dat zijn de drie kenmerken van het H-Park welke K_Dekker in Hilversum realiseert. H-Park wordt het nieuwe, bruisende woon- en werkcomplex aan de Oude Am ..

2 JULI

Stilzitten is geen optie Turnhal en Beweegbox

Bewegen anno 2018: we doen het simpelweg te weinig. Nieuwe concepten als free running, bootcamp en obstacle runs moeten ons over de streep trekken: fun staat voorop! Intera ..

2 JULI

Knoopstalling Utrecht CS Fiets 'm erin

De directe omgeving van Utrecht CS wordt steeds mooier. Met de voltooiing van het Forum aan de westzijde van het station kunnen voetgangers de stationshal veel veiliger ber ..

30 MEI

150 Kv Schakelstation Middenmeer

Wind mee

Windenergie is inmiddels een begrip en een kenmerk van de Hollandse polders. Om hierin te blijven voorzien zijn steeds meer transformatorstations nodig. In de po ..

25 MEI

Ondergronds bouwen naast een Rijksmonument uit 1930

Een verdiepte kelderbak van ca. 9 meter diep tussen de gevels en op het schoolplein van een Rijksmonument uit 1930 is best een spannende klus, maar wel een mooie uitdaging ..

16 APRIL

Fietsenstalling Knoop Utrecht CS geopend

Utrecht CS, met aan de westzijde het Forum. K_Dekker realiseerde daar fietsenstalling Knoop met plek voor 3300 fietsen. De ingang van de nieuwe fietsenstalling is aan de vo ..

11 APRIL

Contract met GVB voor realisatie zogeheten eindpunthuisjes

Het Amsterdamse OV transformeert. De Noord/Zuidlijn die op 22 juli 2018 in gebruik wordt genomen en het nieuwe lijnennet van GVB voor tram, bus en metro (afgestemd op het n ..

23 MAART

Winnaars fotowedstrijd Bewust Veilig dag

De winnaars van de foto actie in het kader van de landelijke dag 'Bewust Veilig' zijn bekend. Uit de enthousiaste reacties zijn de volgende winnaars naar voren gekomen: Ro ..

16 MAART

Bewust veilig

Hoe veilig werken we nu eigenlijk écht? Zijn we ons er wel goed van bewust? Waarin kunnen we nóg beter worden? Het is goed om hier bij stil te staan. K_Dekker doet daarom o ..

8 MAART

Investeren in de talenten van de toekomst

De jeugd heeft de toekomst wordt vaak gezegd en de bouw staat te springen om vakmensen, nu, maar ook later nog. K_Dekker zet zich actief in om de jeugd te enthousiasmeren o ..

5 FEBRUARI

Station Bloemendaal dendert door zonder trein…

Station Bloemendaal, het eerste van totaal negen stations dat door K_Dekker wordt aangepakt in het kader van het programma Landelijke Toegankelijkheid- Liften voor opdracht ..

29 JANUARI

Impressie film Deelplan 4 Project Ringoevers


Deelplan ..

12 JANUARI

BIM naar een hoger niveau met BIM 360 Docs

Een breed begrip binnen de bouwsector en al op vele manieren in gebruik: BIM. Ook K_Dekker ontwerpt en bouwt met behulp van BIM. In december heeft K_Dekker de “Samenwerking ..

9 JANUARI

Project Forum Zuid de Knoopstalling op Utrecht CS volop in het nieuws

Het Stationsplein van Utrecht Centraal is volledig op de schop gegaan. De nieuwe wandelroute op 7,5 meter hoogte van Utrecht Centraal naar de Moreelsebrug is inmiddels geo ..

8 JANUARI

Station Bloemendaal gestart met succesvolle TVP

In het kader van het programma Landelijke Toegankelijkheid- Liften voor onze opdrachtgever ProRail, heeft K_Dekker bouw & infra sámen met haar partners Spoortotaal, HAS, Ha ..

15 DECEMBER

Op een klein stationnetje

Goede bereikbaarheid van de stations voor alle reizigers is voor ProRail heel belangrijk: iedereen moet na aankomst op het station makkelijk zijn of haar trein kunnen halen ..

13 DECEMBER

Bouw Ringoevers deelplan 3 gestart en gevierd met alle kopers

Op 13 december jl. werd de start van deelplan 3 van het nieuwbouwproject Ringoevers in Hillegom feestelijk gevierd. De opkomst was enorm. Nagenoeg alle kopers en projectbe ..

4 DECEMBER

In gesprek met John van Marm van Martin Schilder Groep

Verbouwing, nieuwbouw, daarna weer een verbouwing… Bij Martin Schilder Groep in Alkmaar zijn ze er intussen specialisten in. K_Dekker heeft daar de nieuw-/verbouw gedaan v ..

17 NOVEMBER

Toekomstig talent op projectbezoek parkeergarage Ravel

Een groep tweedejaars studenten Civiele Techniek van Hogeschool Inholland Alkmaar heeft een rondleiding gehad bij project Parkeergarage Ravel aan de Zuidas in Amsterdam om ..

9 NOVEMBER

Appartementencomplex Waterval krijgt vorm

Vanaf de Westerweg in Schagen is de voortgang van de bouw van appartementencomplex Waterval goed zichtbaar. Het hoogste punt is inmiddels bereikt en er wordt gewerkt richti ..

7 NOVEMBER

Nieuw onderdak voor Flight Simulator en kantoren op maritiem vliegveld De Kooy

De nieuwe Full Mission Flight Trainer (FMFT) voor de maritieme NH90 helikopter komt ruimte tekort in de bestaande simulatorhal. Gebouw 049 op maritiem vliegveld de Kooy te ..

1 NOVEMBER

Het dak op bij parkeergarage Ravel

Aan de rand van de Zuidas in Amsterdam, waar K_Dekker parkeergarage Ravel realiseert onder de voetbalvelden van voetbalclub A.F.C., wordt hard gewerkt aan de afronding van ..

28 SEPTEMBER

Eerste Beweegbox in Nederland gebouwd door K_Dekker

Amstelveen wordt de trotse bezitter van de allereerste interactieve Beweegbox in Nederland. Een innovatief concept voor gymzalen. Het startsein voor de bouw is donderdag 28 ..

21 SEPTEMBER

Creatief omgaan met ruimte

Een ondergrondse parkeergarage met op het dak een voetbalveld. Dat realiseert K_Dekker op project Ravel aan de aan de Zuidas in Amsterdam. Vlak naast de A10 ter hoogte van ..

15 SEPTEMBER

Start nieuwe brede school Diemen

In de nieuwbouwwijk van gemeente Diemen wordt een nieuwe brede school gerealiseerd “De Kersenboom”. Onder toeziend oog van de kinderen van de nieuwe school werd de eerste p ..

7 SEPTEMBER

Schooljaar van start in een vernieuwde school

Voor de leerlingen van de OBS Piet Hein in Amstelveen is het nieuwe schooljaar van start gegaan in een vernieuwd schoolgebouw.

K_Dekker heeft in opdracht van de Gem ..

26 JULI

55 nieuwe hotelkamers in muziekcentrum Q-Factory Amsterdam

Muziek maken in een hotel. Bij Q-Factory kan het! Muziekcentrum Q-factory is onlangs door K_Dekker bouw & infra grondig verbouwd. Op de 3e en 4e verdieping hebben een aanta ..

25 JULI

Meer ruimte voor de fiets op Amsterdam Centraal

Meer fietsen dan inwoners. Dat kan alleen maar Amsterdam zijn. In totaal is het inwoners aantal 853.312 en telt de stad maar liefst meer dan 881.000 fietsen. Die moet je oo ..

9 JUNI

Woningen en appartementen Heiloo

Heiloo is een geliefde omgeving om te wonen. Om hierop in te spelen realiseren Henselmans en K_Dekker bouw & infra b.v. 103 nieuwe woningen, bestaande uit 78 appartementen ..

9 MEI

Hoogste punt bereikt OBS Piet Hein

Vanaf november is K_Dekker bouw & infra b.v. in opdracht van de gemeente Amstelveen bezig met de renovatie en uitbreiding van openbare basisschool Piet Hein, gelegen aan d ..

18 APRIL

Succesvolle win win relatie tussen K_Dekker en Martin Schilder

Onlangs is er een nieuwe lichting trainees gestart bij K_Dekker bouw & infra b.v.. Laatst hebben zij hun nieuwe Škoda Fabia van Martin Schilder met een opvallende reclame-u ..

11 APRIL

356 parkeerplaatsen onder de voetbalvelden van AFC in Amsterdam

Amsterdam blijft volop in ontwikkeling. Een onderdeel daarvan is de Zuidas. De Zuidas is een vooruitstrevende locatie op het gebied van wonen en werken in Amsterdam mede do ..

9 MAART

Veiligheidsladder ook voor onze relaties van groot belang

Veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) zijn belangrijke pijlers in het kader van ons MVO beleid. Daarom is gekozen om eind 2016 het veiligheids- en welzijnsniveau te verhog ..

14 DECEMBER

Verbouwing Audi Martin Schilder richting de eindstreep

Afgelopen maanden heeft K_Dekker bouw & infra b.v. ver- en nieuwbouw werkzaamheden uitgevoerd voor een nieuwe Audi showroom en werkplaats voor de Martin Schilder Groep in A ..

9 DECEMBER

Deelplan 2 woningen Ringoevers Hillegom gestart

Ringoevers is een uniek woningbouwproject uitgevoerd door Buildingtwenty4, een samenwerkingsverband tussen De Geus Bouw, Huib Bakker Bouw en K_Dekker bouw & infra. Samen gaan ..

25 NOVEMBER

K_Dekker heeft meegebouwd aan mooiste supermarkt 2016

K_Dekker heeft in opdracht van de familie Van Duin de nieuwe Albert Heijn in Warmenhuizen gerealiseerd. 24 november is deze Albert Heijn uitgeroepen tot mooiste nieuwe superma ..

1 SEPTEMBER

Vakkundige renovatie in het centrum van Utrecht

K_Dekker bouw & infra heeft in opdracht van IVY Group een renovatie in de binnenstad van Utrecht aan de Oudegracht 152-156 uitgevoerd. Door de locatie in de binnenstad me ..

22 JULI

Ook lean bouwen is voor de veelzijdige bouwers geen probleem

Het uitdagende project verbouw / uitbreiding van de Audigarage in Alkmaar in opdracht van Martin Schilder Groep begint reeds buiten vorm te krijgen. Het sloopwerk is gereed al ..

11 JULI

150KV-20KV station Middenmeer

Op dit moment wordt een groot datacenter ontwikkeld op de locatie Agriport 570 te Middenmeer. Om het datacenter van de nodige energievoorziening te voorzien is een nieuw 15 ..

6 JULI

Nieuwe Audi vestiging Martin Schilder

In opdracht van Martin Schilder Groep wordt op het bedrijventerrein de Boekelermeer te Alkmaar de autoshowroom en werkplaats gerenoveerd. Vanaf eind mei is K_Dekker bouw & ..

13 JUNI

K_Dekker bouw en infra bv onderschrijft de Green Deal Het Nieuwe Draaien

K_Dekker bouw & infra b.v. onderschrijft de Green Deal Het Nieuwe Draaien. Op 26 mei jl. vond de ondertekening plaats, waar ook K_Dekker bij aanwezig was. Overheid, opdrach ..

13 JUNI

Opening Albert Heijn Etos en Gall en Gall Warmenhuizen

K_Dekker bouw & infra heeft een nieuw pand gerealiseerd voor de Albert Heijn, Etos en Gall en Gall in de dorpskern van Warmenhuizen. Daarnaast heeft K_Dekker boven deze win ..

19 MEI

Uitbreiding onderstation Katwijk met 20kV gebouw

De afdeling bouw van K_Dekker bouw en infra b.v. realiseert in opdracht van Reddyn de bouwkundige werkzaamheden van de uitbreiding van het onderstation Katwijk met een 20kV ..

21 APRIL

De Amerikaanse minister van transport bezoekt bouwplaats K_Dekker bouw en infra

K_Dekker bouw & infra b.v. realiseert op dit moment twee inpandige fietsenstallingen op Amsterdam Centraal Station (aan de noordwest- en zuidoostzijde). De stalling welke n ..

14 APRIL

Busplein nadert zijn voltooiing

In het “busvrije” weekend van 8, 9 en 10 april zijn er weer volop werkzaamheden geweest aan de combi-deklagen op het nieuwe busplein te Utrecht. Vanaf vrijdagnacht is het ..

13 APRIL

Van industrieterrein naar woonwijk in Heiloo

Op het voormalig industrieterrein Oosterzij in Heiloo worden in totaal 103 woningen gerealiseerd. Voor dit project is de Bouwcombinatie Oostweide VOF opgericht, een bouwcom ..

31 MAART

Project Albert Heijn Warmenhuizen nadert het einde

Op het project Albert Heijn in het centrum van Warmenhuizen wordt momenteel gewerkt aan de laatste puntjes. De eerste voor-opleveringen van het gebouw zijn inmiddels gewees ..

10 FEBRUARI

Deelplan 2 Ringoevers Hillegom in de verkoop

Goed nieuws! Deelplan 2 gaat in verkoop

Op zaterdag 5 maart starten we met de inschrijftermijn voor 54 nieuwe woningen. Deelplan 2 bestaat uit onder andere g ..

8 FEBRUARI

Uitbreiding 50KV station Hoofddorp

De afdeling bouw van aannemingsbedrijf K_Dekker bouw en infra b.v. realiseert in opdracht van Reddyn de bouwkundige werkzaamheden van de uitbreiding van het 50kV station Ho ..

15 DECEMBER

De Bussen rijden weer op station Utrecht

De Bussen rijden weer op station Utrecht

De medewerkers van K_Dekker bouw & infra b.v. hebben in het weekend van 12 en 13 December hard gewerkt aan het open ..

17 NOVEMBER

150KV-20KV station Middenmeer

Op dit moment wordt een groot datacenter ontwikkeld op de locatie Agriport 570 te Middenmeer. Om het datacenter van de nodige energievoorziening te voorzien, is een nieuw 1 ..

11 NOVEMBER

Eerste paal van het nieuwbouwproject Ringoevers te Hillegom

Zeer veel belangstelling voor de eerste paal van het nieuwbouwproject Ringoevers te Hillegom.

Vrijdag 30 oktober heeft onder zeer grote belangstelling de ee ..

5 NOVEMBER

Vakmanschap aan de Oudegracht te Utrecht

Aan de Oudegracht in Utrecht staan op dit moment drie statige grachtenpanden volop in de steigers. Achter het witte gaas van de steiger wordt hard gewerkt aan de gevels. De ..

19 OKTOBER

Fietsers kunnen hun fiets weer netjes stallen op station Haarlem

K_Dekker bouw en infra heeft op 1 oktober jl. de fietsgevel bij station Haarlem opgeleverd. De fietsenstalling bestaat uit meerdere verdiepingen en biedt ruimte voor maar ..

23 SEPTEMBER

Zorgvlied krijgt kleur

De afdeling Bouw van aannemingsbedrijf K_Dekker bouw en infra realiseert de uitbreiding van het 150kV station Zorgvlied dat is gelegen op de oostelijke kop van de Zuidas te Am ..

9 SEPTEMBER

Bouwen op gewelven

In de binnenstad van Utrecht verbouwt Aannemingsbedrijf K_Dekker bouw en infra sinds april van dit jaar drie monumentale grachtenpanden. De oude panden zijn gebouwd op de b ..

3 SEPTEMBER

De begane grond vloer Albert Heijn is gestort

Op een zonovergoten dag is op vrijdag 28 augustus de begane grond vloer gestort van de nieuwbouw van de Albert Heijn in het dorpshart van Warmenhuizen. De totale hoeveelheid b ..

17 JULI

150KV 20KV station Middenmeer

Op dit moment wordt een groot datacenter ontwikkeld op de locatie Agriport 570 te Middenmeer. Om het datacenter van de nodige energievoorziening te voorzien, is een nieuw 1 ..

14 JULI

Station Bussum Zuid gereed

Zaterdag 12 juli jl. is de laatste grote inspanning verricht op station Bussum Zuid. Op deze dag is de bestaande oude traverse van de bovenleiding losgekoppeld en verwijderd m ..

22 JUNI

Ingebruikname traverse Station Bussum Zuid

Op vrijdag 19 juni 2015, is de nieuwe traverse op station Bussum Zuid in gebruik genomen. ‘s Morgens tijdens de ochtendspits is de nieuwe brug inclusief liften open gegaan voo ..

12 JUNI

Eerste paal Albert Heijn Warmenhuizen

Aannemingsbedrijf K_Dekker bouw en infra is in opdracht van de familie v. Duin gestart met de nieuwbouw van de Albert Heijn, Etos, Gall & Gall met 4 appartementen in het dorps ..

27 MEI

Prijsuitreiking BureninBeeld op project station Maarn

Aannemingsbedrijf K_Dekker bouw en infra heeft met het project liften station Maarn onlangs meegedaan aan de facebookactie van de Bewuste Bouwers. Op dit project wordt voor ..

18 MEI

Laatste staalconstructie voor liften aangelegd op station Purmerend

In opdracht van ProRail wordt, door Aannemingsbedrijf K_Dekker bouw en infra, op station Purmerend gewerkt aan het verbeteren van de bereikbaarheid voor mindervaliden.

..

8 MEI

50 meter perronverlenging station Maarn

In november 2014 is Aannemingsbedrijf K_Dekker bouw en infra in opdracht van ProRail gestart met de bouw van 50 meter perronverlenging, een lift en een trapopgang bij station ..

29 APRIL

Fietsgevel station Haarlem

Op het station Haarlem realiseert K_Dekker bouw en infra een fietsenstalling ten behoeve van 1700 fietsen. De opdracht is verleend door ProRail en zal met de oplevering overge ..

19 MAART

Betonwerk Maarn gereed

Op station Maarn hebben de betontimmerlieden van K_Dekker bouw en infra begin maart het laatste betonwerk ontkist. Vervolgens kon de constructie met zand worden aangevuld voo ..

2 MAART

Asjes Technisch Handelscentrum Alkmaar opgeleverd

De oplevering van de nieuwbouw van Asjes Technisch Handelscentrum in Alkmaar is een feit. Begin april 2014 heeft K_Dekker bouw en infra opdracht gekregen om, aan de Berenkoog ..

31 JANUARI

Traverse geplaatst op station Bussum-Zuid

Afgelopen weekeinde heeft K_Dekker bouw en infra, in een buitendienststelling van 50 uur, de 28 meter lange azobé houten traverse over het spoor gehesen. Om de traverse te kun ..

28 JANUARI

Bouwen liften station Purmerend

Op station Purmerend is op zondag 18 januari gestart met het bouwen van de liften. In opdracht van ProRail wordt ook dit station voorzien van 2 liften. Afgelopen zondag zijn ..

26 JANUARI

Houten traverse op transport

Aannemingsbedrijf K_Dekker bouw en infra voert in opdracht van ProRail werkzaamheden uit met het doel de toegankelijkheid tot de treinen voor reizigers te verbeteren. Voor ..

20 JANUARI

K_Dekker bouw en infra weer van de partij Egmond-Pier-Egmond

Afgelopen zaterdag 10 Januari 2015 werd de strandrace Egmond-Pier-Egmond verreden. Zoals ieder jaar was ook dit keer Aannemingsbedrijf K_Dekker bouw en infra weer vertegenwoor ..

16 JANUARI

Een mooie afsluiting van 2014 voor K_Dekker bouw en infra

Op de laatste werkdag van 2014 werden de handtekeningen geplaatst voor een mooi stuk werk. In opdracht van Joulz B.V. Rotterdam, zal K. Dekker de civiele- en bouwkundige werk ..

24 NOVEMBER

Zorgvlied 150Kv Station

In opdracht van Reddyn B.V. is de afdeling Bouw van aannemingsbedrijf K_Dekker bouw en infra gestart met de realisatie van het 150kV station dat is gelegen langs de Tomasso Al ..

20 NOVEMBER

Al 750 goede buren

Het project Centraal Diensten Gebouw is alweer de 750e aanmelding. Een mijlpaal waar de bouwers trots op mogen zijn! Bouwers laten zien dat ze belang hechten aan de omgeving v ..

9 NOVEMBER

Start werkzaamheden Station Maarn

In opdracht van ProRail is Aannemingsbedrijf K. Dekker gestart met de verbouwing op station Maarn. Dit station wordt in het kader van project “verbeteren toegankelijkheid” aan ..

29 OKTOBER

Werkzaamheden station Bussum Zuid in volle gang

Aannemingsbedrijf K_Dekker bouw en infra is in opdracht van ProRail gestart met de aanpassing van station Bussum Zuid. Op deze locatie wordt een nieuwe traverse gebouwd met b ..

16 OKTOBER

Nieuw Centraal Diensten Gebouw (CDG) in Vijfhuizen

In Vijfhuizen wordt door aannemingsbedrijf K_Dekker bouw en infra een nieuw Centraal Diensten Gebouw (CDG) gerealiseerd. De opdracht is verleend door Reddyn BV en de voorzieni ..

13 OKTOBER

ALWEER DE SPG-LEERLINGENPLOEG nu op het Oostwalkwartier in Tuitjenhorn

De Stichting Praktijkopleiding voor Grond-, weg &waterbouw Noord Holland (zie www.spgnh.nl ) is een kenniscentrum waar vakmensen voor de infratechniek worden opgeleid. Veel va ..

9 OKTOBER

Buildingtwenty4 tekent contract voor 320 woningen in Hillegom

Buildingtwenty4 heeft de overeenkomst met AM en Ymere ondertekend voor de overdracht van project Ringoevers in Hillegom. Buildingtwenty4 is een consortium bestaande uit de ..

6 OKTOBER

Als kers op de taart mooie afronding van project Spaarnelanden Het Grondstoffen depot

Op 1 oktober 2014 heeft duurzame bouwcombinatie Dekker - De Geus B.V. na realisatie de feestelijke opening mogen bijwonen van het Milieuplein voor de inwoners van Haarlem eo. ..

25 SEPTEMBER

Fietsflat Station Haarlem

Hoe herkenbaar is dit? Bij station Haarlem een veel voorkomende situatie. Maar die niet onopgemerkt is gebleven, In opdracht van ProRail gaat Aannemingsbedrijf K_Dekker b ..

24 SEPTEMBER

Bouwlocatie Asjes Technisch Handelscentrum te Alkmaar

Begin april 2014 heeft K_Dekker bouw en infra opdracht gekregen om, aan de Berenkoog 27 te Alkmaar, de verbouwing en nieuwbouw te realiseren voor Asjes Technisch Handelscentr ..

29 AUGUSTUS

Bedrijfshal Asjes op de Berenkoog

Aannemingsbedrijf K.Dekker afd. Utiliteitsbouw realiseert in opdracht van Asjes B.V. een nieuwe bedrijfshal op de Berenkoog te Alkmaar. Ontwerp is van de hand van Breddels Ar ..

27 AUGUSTUS

Herontwikkeling van VROEGER naar TOEKOMST

K_Dekker bouw en infra heeft (na aanbesteding in concurrentie) de opdracht verleend gekregen voor realisatie van de herontwikkeling van het kantoorgebouw Valina (4.300 m²) to ..

3 JULI

K_Dekker bouw en infra sponsort Menno Wit voor Alpe d HuZes

Menno Wit en zijn team beklommen in totaal 27 keer de Alpe d’HuZes en behaalden een totaalbedrag van € 17.000,- voor het KWF kanker bestrijding. Menno heeft deze dag ervaren ..

30 JUNI

JONG GELEERD, OUD GEDAAN

Basisschool De Meerkoet uit Dirkshorn bezocht op vrijdag 20 juni jl. het duurzame kantoorpand van Aannemingsbedrijf K_Dekker bouw en infra Naar aanleiding van een spreekbeu ..

20 JUNI

Aanvang uitbreiding 150kV-station Zorgvlied op de Zuid-As Amsterdam

Liander staat de komende jaren voor een grote uitdaging om klanten te voorzien van een betrouwbare elektriciteitsvoorziening in gebied "AmsterdamZuid". Ten aanzien van Zorgvli ..

20 MEI

Rokin Plaza wordt Rocking Plaze

K_Dekker bouw en infra afdeling Bouw heeft in opdracht van Rocking Plaza BV in hartje Amsterdam een stevig huzarenstukje geleverd. In een zeer krappe bouwtijd van zo’n 9 ma ..

21 JANUARI

Renovatiewerkzaamheden aan de Breitnertoren

Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in de Breitnertoren te Amsterdam. In de loop van 2013 is K_Dekker bouw en infra daar werkzaam met renovatiewerkzaamheden van het ..