Nieuws

 

Verkiezing Schager Ondernemer van het jaar 2013

 

Aannemingsbedrijf K.Dekker B.V. is genomineerd bij de verkiezing Schager Ondernemer van het jaar 2013.

De nominatie vond plaats op basis van de volgende criteria;

Onderscheidend, innovatief, expansief, betrouwbaarheid, duurzaamheid en van betekenis voor de nieuwe Gemeente Schagen (fusie-resultante van Zijpe, Harenkarspel en Schagen).

Lees meer

Duurzaam nieuw pand werkt aanstekelijk!

 

Over duurzaam bouwen verschijnen strijdige berichten in de media. Variërend van “dit verdien je nooit terug”, tot “alleen al voor je kleinkinderen zou je het al moeten doen”

Als ondernemer zijn wij constant bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheden gemeten met bedrijfseconomische nuchterheid. Zo hebben wij in kaart gebracht wat de terugverdientijd is van ons duurzame kantoor. Lees meer

 

Bezichtiging
Bent u nieuwsgierig naar ons nieuwe duurzame pand? Schroom niet en kom langs. Wanneer u van tevoren belt, dan zorgen wij dat u wordt ontvangen en rondgeleid.
U kunt ons bellen op 0226 391629 of mail naar sgoede@kdbv.nl

 

OostwalKwartier in Tuitjenhorn

Warmenhuizen, maart 2013

Voor meer informatie ga naar de website.

klik hier voor
vergroting

Wonen in Tuitjenhorn

Wie comfortabel, plezierig en veilig wil wonen, heeft vrijwel zeker interesse in OostwalKwartier in het Noord-Hollandse dorpje Tuitjenhorn. In deze nieuwe, kleinschalige woonwijk worden in totaal 29 woningen gerealiseerd. Met name de levensloopbestendige appartementen en bungalows zijn ideaal voor 50-plussers die nu en ook later optimaal willen genieten. Lees meer